Du er her

Cultivator Plustid - time, not googable yet

Hvorfor fokus på Cultivator Plustid?

Ved I, at jeres organisation har skjult tid - tid, som kan høstes og bruges til det, der har værdi for lige netop jer? Tid er i høj kurs, den er værdifuld. Udnyttes den rigtigt, er det plustid – forkert bliver det hurtigt til minustid, som har mange forklædninger. Minustid har ingen værdi. Arbejd på alle niveauer med konceptet Cultivator Plustid og oplev, hvordan jeres organisation bliver til en bæredygtig kulturforbedrende organisation, der udnytter tid og ressourcer mere optimalt og skaber merværdi. 

Hvad kan Cultivator Plustid?

Mange års erfaringer i arbejdet med konceptet Cultivator Plustid har bevist, at organisationer, der målrettet og tålmodigt arbejder med kulturforbedrende aktiviteter, i højere grad bliver mere resultatskabende ved at tænke anderledes og innovativt - med et twist. Fokuseret helhedsorienterede indsatser på samspillet mellem SYSTEMER (indretninger og arbejdsgange) og MENNESKER (mentalitet og motivation) skaber mere plads til trivsel, glæde, faglighed og alt det vigtige, der giver overskud. Med et udgangspunkt i et Top Down og Bottom Up set up samt et TEAM-orienteret engagement skabes en kulturel adfærd, som bygger på gensidigt tillid og motivation. Altså en organisation som ”lever” og skaber merværdi gennem forbedrende forandringer .

Cultivator Plustid stræber også efter det bedste

Med inspiration fra nogle af verdens stærkeste tankesæt mht. at få mere ud af det, der nu engang er - plads, tid, mennesker, udstyr, m.v. (LEAN Thinking oa.) og de mest effektive kommunikationsmodeller mht. positiv tænkning, tale og adfærd (Cultivator Positive Organisationer, TEAM der trives, oa.) – Cultivator Plustid konceptet plus Cultivators øvrige udbud, tilbydes Return on Behaviour for direktioner, ledere og medarbejdere stræbende efter World Class performance niveau.

Inspireret?

Har dette fanget din interesse, er du velkommen til at kontakt os for et uddybende møde.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Associeret partner Tom Sander Holsaae Klan
Mobil 20 66 17 01
tsk@cultivator.com